top of page

Vítajte v spomienkach na Vajnory


Po istých nepríjemných skúsenostiach s facebookom sa mi potvrdilo staré známe príslovie, "všetko zlé môže byť na niečo dobré". A keďže ma otec učil, že skúsenosť je osožná, len keď nás posunie o nejaký ten krok dopredu, posúvam sa s našimi spomienkami o taký malý krôčik: zo sociálnej siete na webovú stránku Vajnory v spomienkach.

Prve som zaregistroval doménu https://www.spominajme.com a začínam tu skladať nové stránky spomienok na Vajnory.


Zatiaľ to nie je žiadna sláva a nejaký čas ešte budú vo "výstavbe". Naše albumy (je ich 34) majú len zopár "štartovacích" snímkov a ešte som nestihol urobiť optimalizáciu stránok pre prehliadanie v mobiloch.

No nové stránky Vám teraz dávajú možnosť, sledovať ich napĺňanie od začiatku, zúčastňovať sa ho a získať tak prehľad o celom obsahu. Bolo by však úplne SUPER, ak by ste sa aj Vy podieľali na ich napĺňaní svojimi príspevkami. Môžete ich uverejňovať priamo cez blog, alebo ako doteraz - prostredníctvom facebooku, prípadne mi pošlite zo stránky "kontakt" správu a dohodneme sa osobne na spolupráci.

Mne nové stránky umožnia lepšie štruktúrovať a integrovať informácie a hierarchicky organizovať albumy. Uvidíme, aké funkcie sa ešte ukážu byť potrebné a aké budú aj reálne dostupné na webhostingu. Už teraz by sa mi zišla napríklad appka na pridávanie menoviek zobrazeným osobám.

V tejto chvíli mám na spracovanie viac ako 1800 fotografií. Postupne ich čistím, dopĺňam k nim informácie, pátram po ich príbehoch. Dúfam, že sa mi podarí každý deň pridať najmenej jednu fotografickú spomienku.

"Fejsbúkovú" stránku nezruším. Bude Vás aj naďalej informovať o nových príspevkoch do spomienok na Vajnory. Nebudem však už viac kŕmiť fotkami úložiská facebooku.


Prosím, zachovajte aj naďalej priazeň spomienkam na pôvodné Vajnory a na skutočných Vajnorákov.

401 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Občianstvo

bottom of page