top of page

Žatva v roku 1962

Aktualizováno: 8. 4.


Túto fotku som zaradil do zbierky spomienok na Vajnory so štandardným jednovetovým popisom, aký je ešte schopný prečítať súčasný bežný "fejsbukár", no neviem si k nej odpustiť aj jednu dlhšiu poznámku pre gramotných.

Som totiž z roka na rok stále viac a viac nadšený tým, ako nám už 33 rokov všetky hlavné média hustia do hlavy jedinú pravdu o predošlej komunistickej totalite a o súčasnej blahobytnej demokracii.

Samozrejme, že to našim šíriteľom jedinej pravdy musíme celé tie roky žrať, a to v nás z roka na rok stupňuje eufóriu ako pri stupňovaní dávok pervitínu. Preto je teraz moje nadšenie už tak veľké, že sa z toho idem posr...

 

Len si predstavte, čo bola tá komunistická éra za dobu, keď nám tu napríklad nikto nepredpisoval žiadne kvóty obmedzujúce pestovanie obilia alebo chovu poľnohospodárskych zvierat!

A tí naši komunistickí rodičia boli zrejme úplne blbí, keď namiesto repky olejky pestovali obilie!!!

Predstavte si, že tí ignoranti budovali po celej ČSR stajne a chovali v nich hovädzí dobytok a ošípané. To sú tie hnusné neekologické zvery, čo vypúšťajú zapáchajúce skleníkové plyny, aby nám celkom zničili životné prostredie.

My už nie sme blbí ako naši totalitní rodičia, a tak sme po demokraticky urobili z tých stajní ruiny. Namiesto nich teraz staviame všade sklady pre logistické firmy, aby nám mohli denno-denne desaťtisíce ekologických kamiónov dovážať potraviny z iných krajín.

Takto sofistikovane teraz šetríme nielen naše životné prostredie, ale aj našich ľudí. Nemusíme sa totiž trápiť žiadnou produkciou – nič nemusíme vyrábať. Všetko nám na kamiónoch horlivo dovážajú zahraničné obchodné reťazce. Všetko si môžeme pohodlne kúpiť v ich supermarketoch, obchodných centrách alebo v čínskych butikoch, v rôznych mountfieldoch, europamebeloch, v státisícoch shopoch a miliónoch e-shopoch … samozrejme všetko nám predajú aj na pôžičku.

Také šťastie, že sa mi z toho točí hlava!!!


Naši rodičia boli zrejme úplne blbí, keď si chceli všetko vyrábať doma sami. Starali sa len o samé sprostosti; napríklad, aby ich vlasť nebola závislá na dovoze žrádla z iných krajín (pojem "vlasť" je samozrejme anachronizmus, lebo teraz žijeme v "krajine" EU a slovo "žrádlo" je laudatívum pre to, čo nám teraz predáva napr. Tesco alebo Lidl).

Oni nedovážali ani poľnohospodárske stroje. Naopak. Napríklad Zbrojovka Brno vtedy vyrábala také traktory, aký je na fotke a ešte ich aj vo veľkom predávala do rozvojových krajín.

Naši rodičia boli dokonca tak blbí, že vybudovali stovky silných štátnych podnikov, ako napríklad Považské strojárne, Východoslovenské železiarne … vo Vajnoroch Bratislavské elektrotechnické závody.

Jasné, že zisky týchto podnikov nešli na kontá zahraničných firiem, ale do takých kolosálnych hlúpostí, ako bola bezplatná zdravotná starostlivosť, školstvo, kultúra, budovanie infraštruktúry či výstavba štátnych bytov.


Ešte že sme včas skoncovali s tou debilnou komunistickou totalitou.

Teraz už môžeme slobodne a podľa vlastného uváženia (teda presne podľa návodu v skrytej i neskrytej propagácii v hlavných médiách) voliť tých, koho nám vyberú naše elity. A môžeme sa donekonečna radovať, že kľúčové miesta riadenia spoločnosti obsadia takí múdri, čestní, obetaví a ešte k tomu aj obyčajní ľudia a nenávistné osobnosti, aké nám tu práve vládnu.

No a naša súčasná populácia... teda hlavne naše deti teraz už rozumejú úplne, ale úplne všetkému, čo sa tu okolo nás a vo svete deje, pretože nám to denno-denne a pekne polopate vysvetľujú naše hlavné jediné médiá hlásajúce jedinú pravdu (a čo nevidieť budú jediné legálne).

Tie, chvalabohu, nemajú v rukách nejaké svine komunistické, ale tie najbohatšie a teda aj najdemokratickejšie, najmúdrejšie a najférovejšie súkromné spoločnosti.


Ako som už napísal, idem sa z toho všetkého normálne posr...

Vlastne všetci sme z toho úplne, ale úplne happy.

Kto by náhodou nebol, toho veľmi rýchlo uhejtujú, udajú a odstavia naši bdelí strážcovia slúžiaci jedinej pravde (či už z blbosti, za prachy alebo za kariéru).

Týmto ich všetkých pozdravujem

… nie starým "česť práci", ale aktuálnym pozdravom:

Vivat Absurdistan!


42 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Občianstvo

bottom of page